Rabobank schoolkorfbaltoernooi 2018: Een zonovergoten toernooi!

 

Regio’72 mocht 50 teams begroeten afkomstig van alle Vaassense basisscholen en de Sprenge Emst. Deze speelden In twee ronden (onderbouw en bovenbouw) het inmiddels bekende Rabobank schoolkorfbaltoernooi. De in totaal 300 enthousiaste kinderen met bovendien heel veel publiek genoten van een zeer sfeervol toernooi. De formule met vier spelers per team op een klein veld bleek wederom een schot in de roos ook door de compacte en strakke tijdsplanning.

Op het zonovergoten veld is er fanatiek en met veel plezier gespeeld. Het niveau blijkt de afgelopen jaren sterk  te gestegen waarbij opvalt dat er erg veel is gescoord. Zowel kinderen als ouders zijn erg enthousiast over dit toernooi en het is dan ook geen verrassing dat de reacties van de kinderen zeer positief zijn en ze nu al veel zin hebben in het toernooi van 2019!

Albert Oortgiesen reikte namens de organisatie vanuit Regio’72  (met zo’n 30 vrijwilligers!) de prijzen voor de onderbouw uit aan:

Groep 3

 1. Krugerstee groep 3a
 2. De Violier groep 3b
 3. De Violier groep 3a

Groep 4

 1. De Violier groep 4a
 2. De Violier groep 4b
 3. Krugerstee 4c

Groep 5

 1. ‘t Mozaiek groep 5a
 2. De Violier groep 5c
 3. De Violier groep 5b

De leerlingen van de bovenbouw bleken zeer vereerd door het feit dat de prijzen werden uitgereikt door niemand minder dan burgemeester Hans van der Hoeve. Hij complimenteerde de organisatie met het goed georganiseerde toernooi en reikt de prijzen uit aan:

Groep 6

 1. ’t Mozaiek groep 6a
 2. ’t Mozaiek groep 6c
 3. Krugerstee 6b

Groep 7/8

 1. Violier 7b
 2. Violier 7a
 3. Gerardus Majella 7a

Kinderen die belangstelling hebben om te gaan korfballen zijn of scholen die nog eens wat extra lessen willen kunnen informatie inwinnen via schoolkorfbal@regio72.nl.

[AFG_gallery id=64]