Regio ’72 A2 is kampioen!

IMG_1161 Het zaalseizoen voor de spelers van Regio ’72 A2 ging gelijk op aan de tegenstanders. De top 3 volgde elkaar op de voet en wisselde vaak af van koploper. Maar sinds vorige week zaterdag stond de A2 van Regio dan toch echt een punt los van de nummers twee en drie. Wat betekende dat ze de laatste uitwedstrijd tegen Dindoa uit Ermelo sowieso moesten winnen om ook daadwerkelijk kampioen te worden.
De spelers en speelsters van Regio ’72 waren daarom ook wel een tikkeltje nerveus in het begin van de wedstrijd. Dat was te zien in hun spel. Dat leidde al gauw tot een 4-2 achterstand. Maar na een kwartiertje spelen zag je duidelijk dat Regio ’72 weer haar eigen spel begon te spelen.
Mede door de vele supporters die mee waren gereisd en het strijdlustige doorzettingsvermogen van het team konden ze toch nog voor de rust terug komen naar 4-7 voorsprong.
De wedstrijd was nog niet gewonnen.

Dindoa deed er alles aan om Regio ’72 van het kampioenschap te weren. Na een paar tegentreffers werd Regio ‘72 weer wakker geschud.
Ze werden nog gretiger naar de bal en deden er alles aan om kampioen te worden. En het zat mee! De ballen vlogen er lekker in! Met nog een minuut te spelen was het voor Regio ’72 al wel gespeeld. Zaalkampioen 2013-2014! Met een prachtige eindstand van 7-12!