Regio ’72 B1 is kampioen!

Het was een feestje voor de toppers van de B1. Na maar liefst 4 wedstrijden en nog 2 te gaan, hadden de spelers van de B1 het kampioenschap al binnen. Om 11 uur vertrokken ze vanaf de Zichtstede naar Steeds Hooger in Apeldoorn. Het was erg regenachtig, maar toch begon de B1 met volle moed aan de wedstrijd. Vanaf het begin was het al spannend. Na enkele minuten stond het 1-0 voor Steeds Hooger, maar Regio’72 ging door met hun eigen spel. Na veel goede kansen scoorde Anne-dien de gelijkmaker, 1-1. De wedstrijd liep gelijk op tegen Steeds Hooger. Regio’72 kreeg 2 strafworpen, gescoord door Lisa en Tobias. Ze gingen de rust in met een stand van 3-3. Hierdoor liep de spanning steeds meer op, ook bij de toeschouwers was het te merken. Lang bleef het 3-3 staan. Er waren veel kansen, maar de ballen wilde er maar niet in. Na een paar sterke aanvallen werden er nog 2 punten gescoord. Het bleef spannend, maar het lukte de verdediging om het goed dicht te houden zodat Steegs Hooger niet kon scoren. Daar was het verlossende signaal van de scheidsrechter, de wedstrijd was afgelopen.     De spelers van de B1 zijn trots op de prachtige eindstand van 5-3 en vertrokken naar Vaassen om daar het kampioenschap te vieren in de kantine van Regio’72.