Regio ’72 D1 zijn kampioenen!

Sparta D3 uit Zwolle stond op het programma voor de toppers van Regio’72 D1. Een goed team, maar dat is Regio ‘72 D1 ook dus ze moesten kunnen winnen. Het was warm, maar toch gingen ze vol goede moed de wedstrijd in.

Aan het begin van de wedstrijd was nog niet iedereen helemaal geconcentreerd waardoor Regio al snel met 0-1 achter stond. Toch vochten ze door en dit werd al snel beloont met een goal aan Regio’s kant. Ze kregen de smaak te pakken en scoorden al snel nog een doelpunt.

Met een stand van 2-1 ging Regio de rust in, waarna ze weer strijdlustig terugkeerden op het veld. Er waren veel kansen, aan allebei de kanten, maar er vielen geen doelpunten meer. Na een spannende wedstrijd had Regio gewonnen met 2-1. Veel spelers van Regio ’72 zijn beginnende korfballers, dus natuurlijk extra leuk om dan kampioen te worden!

Alle spelers waren erg blij met de winst, want als Dindoa D4 verloor zou Regio’72 D1 kampioen zijn. Na wat telefoontjes bleek dat Dindoa had verloren met 5-3. Er is niks meer aan te doen, Regio’72 D1 is kampioen!

foto 5