Regio ’72 op zoek naar zichzelf tegen Sparta

Afgelopen zaterdag wist Regio ’72 niet te winnen van Sparta. De bezieling tijdens de wedstrijd was er niet, wat resulteerde in een collectief falen.

Vooraf aan de wedstrijd was duidelijk dat Regio ’72 met winst van de wedstrijd zichzelf steviger kon plaatsen op de ranglijst welke voor de zaalperiode wordt bevroren. De voorbereiding was echter niet gefocust waardoor Sparta bij het fluitsignaal vrijwel direct met 3-0 voor stond.

Regio herpakte zichzelf enigszins na een kwartier spelen en begon te scoren. Het gat van drie doelpunten bleef onveranderd wat resulteerde in een 7-4 tussenstand vlak voor rust. Met de slordigheden van de spelers en ook de scheidsrechter werd de ruststand 9-5.

In de rust gaf Pascal Selker aan de bezieling te missen en de beleving van het korfbal. Waar is het korfbalplezier…? Met deze peptalk startte de tweede helft waarin Sparta heerste en de doelpunten er om en om in schoot. Voor Regio ’72 mocht het niet baten. De eindstand werd besloten op 18-9.

Met deze teleurstellende wedstrijd, waar niet te veel woorden aan hoeven te worden besteed, is het veldseizoen afgesloten en zal de competitie zich in maart 2014 voortzetten. Regio ’72 zal zich in de zaal moeten herpakken en mentaal sterker worden. Het zaalseizoen zal aanvangen in het begin van november en wij hopen dat u dan de weg naar het dorpscentrum de Wieken weer weet te vinden. Op een goed zaalseizoen..!

Doelpunten: Tim van Huffelen: 3, Robin Zweekhorst: 3, Hidde Scholten 3.