Regio ’72 S2 kampioen

Met nog twee wedstrijden te gaan is het tweede team van Regio ’72 kampioen geworden in de reserve derde klasse G. Een knappe prestatie van het team van trainer/coach Gert van Essen.

Na een sterk seizoen, waarbij slechts eenmaal werd verloren, moest de titel worden opgehaald in het hol van de leeuw. Devinco 2 was namelijk de nummer twee in de stand en een sterke tegenstander. Het werd dan ook een kampioenswedstrijd zoals een kampioenswedstrijd hoort te zijn. Niet goed, maar wel spannend tot de allerlaatste seconde.

Er was veel Vaassens publiek naar Deventer gekomen en die lieten zich ook goed zien en horen. Dit gaf meteen een boost, want binnen de kortste keren stond Regio ’72 S2 met 0-4 voor. Dit bleek echter geen voorbode voor een gemakkelijke wedstrijd. Devinco kwam snel terug en wist in de tweede helft zelfs een keer op voorsprong te komen. Mede door het inbrengen van alle wisselspelers leek Regio ’72 toch met de overwinning aan de haal te gaan. Dat de zeker lijkende voorsprong bijna nog werd weggegeven in een bloedstollende slotminuut hoorde erbij. De vreugde was groot na het laatste fluitsignaal en het feest werd tot in de late uurtjes gevierd in het clubhuis aan de Zichtstede, waar sponsor Stofbergen Klussenservice de feestvreugde vergrootte door een fust bier aan te bieden.

 

 

 

Bovenste rij (vlnr): Erica Oosterhoff, Elvira Pannekoek, Loes van Triest, Pascalle Molendijk, Willeke Kloezeman en coach Gert van Essen.
Middelste rij (vlnr): Tijs Schoemaker, Thijs van ’t Erve, Thomas Gerritsen, Bart Bosman, Kasper Steenbergen en Jordi Molendijk.
Onderste rij (vlnr): Ricardo Hulleman.