Regio ’72 sluit zaalseizoen prima af

Er waren de laatste wedstrijd van dit zaalseizoen een tweetal doelen voor Regio ’72 1. Bovenin eindigen en minder dan 200 tegendoelpunten…… en dat is gelukt! Met een eindstand van 15-10 tegen HHV kunnen de Vaassense toppers met veel trots terugkijken!

Als het nog niet eens één minuut na het startsignaal is en Hidde Scholten scoort al een prachtige 1-0, kan de wedstrijd niet beter beginnen! Toch was het een wat rommelige wedstrijd en vond Regio ’72 het moeilijk om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Eigenlijk gebeurde dit pas in het tweede gedeelte van de tweede helft. Daarin werd duidelijk dat de Vaassense korfballers het seizoen toch waardig wilde afsluiten en wisten uiteindelijk met 15-10 te winnen van korfbalvereniging HHV uit Hollandse Veld. Toch is het doel behaald. Regio ’72 eindigt dit zaalseizoen op een gedeelde tweede plaats. Ook hebben ze niet meer dan 200 tegendoelpunten gehad. Het waren er 199….

Het tweede team van Regio ’72 maakt het seizoen nóg spannender. Zij hebben van het tweede team van HHV gewonnen met 12-11 en zij mogen zaterdag 15 maart een beslissingswedstrijd spelen. Zij kunnen dan nog kampioen worden.

Het was een veelbewogen en spannend seizoen waar de selectie van Regio ’72 met veel trots op terug mag kijken.  De verwachtingen voor het aankomende veldseizoen zijn weer hoog!