Regio ’72 verliest van Revival

Regio ’72 heeft in sporthal de Wieken geen vuist kunnen maken tegen Revival uit Terschuur. Door de 14-20 nederlaag staat de Vaassense ploeg nog wat dieper onder de degradatiestreep.

Regio ’72 verloor in de eerste wedstrijd van het seizoen bij Revival door vooral in de beginfase tegen een achterstand aan te lopen. Ondanks dat Regio ’72 hiervoor gewaarschuwd was, leek de beginfase een kopie. Revival begon feller en scherper en liep snel uit naar een 0-4 voorsprong. Dit noopte coaches Ricardo Hulleman en Jan Tijs Heideveld tot een snelle time-out. Hierna ging Regio ’72 beter spelen en kwam terug in de wedstrijd.

Luid aangemoedigd door Regio ’72 C1, dat deze keer team van de week was, vochten de Vaassenaren zich terug in de wedstrijd. De schoten begonnen te vallen en langzamerhand knokte de ploeg zich terug tot een 8-10 ruststand. Grote domper tijdens de eerste helft was het geblesseerd uitvallen van Willeke Kloezeman, die voorlopig niet inzetbaar is.

In de tweede helft liep Revival weer uit en knokte Regio ’72 zich nogmaals terug. Elke keer als de Vaassense ploeg het gaatje verkleinde, waren het vooral de dames van Revival die snel scoorden. Het lukte Regio ’72 net niet om op gelijke hoogte te komen. In de slotfase liep de tegenstander uit naar een 14-20 eindstand.

Volgende week mag Regio ’72 op bezoek bij Zwart Wit in Delden. Deze ploeg staat ook onderaan de ranglijst.

Scores Regio ’72: Hidde Scholten 5, Jordi Molendijk 3, Remon van Essen 2, Pascalle Molendijk 2, Annemarije Brummel en Thomas Gerritsen