Regio ‘72 wint punt in Nunspeet

Regio ‘72 is afgelopen zaterdag begonnen aan een nieuwe zaal seizoen. De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen het fysieke Hellas ‘63 uit Nunspeet. Na met name een goede tweede helft werd de wedstrijd besloten met een 18-18 gelijkspel en namen de Vaassenaren een verdient punt mee naar huis.

Regio ‘72 komt dit zaalseizoen uit in de tweede klasse. Een klasse hoger dan dat het momenteel in de veldcompetitie speelt en dat betekend een hoger niveau met betere tegenstanders. Regio ‘72 zal zich dan ook iedere wedstrijd weer moeten bewijzen en iedere wedstrijd moeten spelen als een finale.

De eerste finale van afgelopen zaterdag verdiend echter geen schoonheidsprijs. Regio ‘72 werd in eerste helft afgetroefd door Hellas ‘63 welke fysiek speelde en daarmee veel duels kon winnen. De Vaassenaren wisten van te voren dat het een lastige strijd zou worden maar werd alsnog verrast door dit spel en kon zich pas na een kwartier herstellen om vervolgens proberen aan te sluiten bij Hellas ‘63. De beide teams gingen rusten met …. in het voordeel van Hellas ‘63.

De tweede helft verliep een stuk beter voor Regio ‘72. Er werd met geduld gespeeld en de verschillende wissels konden hun kwaliteiten laten gelden. De ruststand werd gelijkgetrokken en Regio ‘72 kwam zelfs een punt voor. De laatste tienminuten was het stuivertje wisselen wat resulteerde in een eindstand van 18-18.

Volgende week speelt Regio ‘72 zijn eerste thuiswedstrijd in de Wieken in Vaassen tegen EKC 2000. Komt allen!