Regio ’72 zet geen zoden aan de dijk

Afgelopen zaterdag speelde Regio ’72 uit in en bij Kesteren. De wedstrijd welke positief had moeten eigen werd jammerlijk verloren. De ploeg uit Vaassen kon geen grip krijgen op de wedstrijd en eindigde is een eindstand van 19-14 in het voordeel van Kesteren.

De wedstrijd tegen Kesteren was voor Regio’72 een belangrijke wedstrijd om definitief afstand te nemen van de degradatiezone. Willem Hofman zetten zijn spelers voor de wedstrijd op scherp en drong aan op volledige strijdlust.

Zo scherp als het praatje was, zo slap begon de wedstrijd en liep Regio ’72 tegen een strijdlustig Kesteren aan. Kesteren nam het initiatief en kwam gemakkelijk tot scoren, Regio ’72 wist niet goed een antwoordt en kan geen zoden aan de dijk zetten om het tij te keren. Zowel voor als na de rust  werden onnodige persoonlijke fouten gemaakt en kon Kesteren uitlopen naar een voor hun comfortabele voorsprong.  De wissels van het tweede elftal, Jesper, Jordi en Carmen brachten nog extra energie in de ploeg maar het mocht niet baten.

Volgende week speelt de Vaassense ploeg de zware dobber in Westbroek tegen de nummer één van de competitie, DOS. De week erop wordt op 12 maart de competitie beëindigd in Vaassen tegen DWS, tot dan in de Wieken.