Regio’72 2 kampioenswedstrijd

Zaterdag 10 maart kan Regio’72 2 kampioen worden in de 3e klasse en daarmee promoveren naar de 2e klasse. Vanaf het begin van het veld seizoen hadden we 2 doelen voor ogen, kampioen worden op het veld en kampioen worden in de zaal. Nu we aan het einde van het zaalseizoen zijn gekomen ligt het kampioenschap voor het grijpen. Na 13 wedstrijden staan we met 1 punt voorsprong op de nummer 2 bovenaan.

Natuurlijk kunnen we zaterdag niet zonder supporters en daarom nodigen wij jullie ook uit om ons aan te komen moedigen in Almelo. De wedstrijd begint om 18.30 uur in sporthal Sluiskade, Almelo. De supporters vertrekken om 17.00 uur vanaf de Zichtstede, wil je mee stuur dan een e-mail naar s2kampioen@regio72.nl, vermeld even in de mail of je een auto hebt en hoeveel zitplaatsen je beschikbaar hebt.

We zien jullie graag!

Annemarije, Femke, Ilse, Marleen, Sandrine, Gert, Jesper, Laurens, Ricardo, Jan Tijs, Kelsey, de reserves en geblesseerden!

SUPPORTERS: Charissa, Leandra, Jouke, Siebe, Maeike(2), Leni(3), Lobke, Ruth*, Lauren*, Aniek*, Anne*, Iza, Sem, Harry(2), Marijke

(tussen haakjes is aantal beschikbare plekken)
*=rijden met ouders Carmen mee