Regio’72 A1 – HKC A1

Datum: 29-03-2014

Geschreven door: Thijs van ‘t Erve

Er was eens een zaterdag, wat een normale zaterdag leek te worden. Het begon allemaal ´s ochtends toen de wekker ging voor alle spelers uit de A1. Iedereen schrikt uit bed! Want de topper regio’72 A1 – HKC A1 staat op het programma. Na het ontbijt gaan de spelers, met hun tweewielers, op weg naar het speelveld.

Dat het lekker weer was hadden we al snel in de gaten. Na een half uur fanatiek gevoetbald te hebben waren we al bekaf. Dat de scheidsrechter iets later was kwam ons dus eigenlijk wel goed uit.

We begonnen goed aan de wedstrijd maar kwamen desondanks met 0-2 achter. Gelukkig wisten we dit snel weer recht te zetten en kwamen we op een 4-3(Te weinig tegen te veel, volgens Marike) ruststand. Na rust ging het redelijk gelijk op, we kwamen dankzij de wissels: Dagmar, Douwe en Tijs op een 8-6 voorsprong die we helaas niet vast konden houden. De eindstand werd 8-8.

Toen gingen we douchen en daarna hebben Jordi, Tijs en Thijs nog gevoetbald op het handbalveld. En toen haalde een boze moeder de bal weg en konden we niet verder spelen. Toen hebben we lekker gegeten. En daarna zijn we naar de verjaardag van Thomas en Mike gegaan. We hebben ook nog de Mike & Thomas show gehouden. Het was een leuke dag!