Regio’72 C2 – ODIK C4

Datum: 29-03-2014

Geschreven door: Kaely Bonnink

C2 wint weer na veel verloren zaalwedstrijden.
Zaterdag 29 maart speelde Regio’72 thuis tegen ODIK. Na een matig zaalseizoen hebben we eindelijk weer gewonnen! In de eerste 3 minuten zijn er al 3 kansen voor ons team, helaas scoort ODIK in de vierde minuut 0-1. Brend Vijge heeft in de 15e minuut twee kansen, maar in de 21e minuut maakte Kayleigh Proper met een omdraaibal de 1-1. In de 23e minuut van de wedstrijd scoort Nova Visser door een super mooie uitwijkbal 2-1. Regio ’72 had in de eerste helft meer de bal en meer kansen dan de tegenstanders.
In de tweede minuut van de tweede helft viel er een dame van ODIK geblesseerd uit. In de derde minuut scoorde Kely Lievers 3-1 met een korte kans. De hele tweede helft blijven wij goed ons best doen. In de 19e minuut zijn er nog 2 springballen, waarbij wij uiteindelijk de bal weer krijgen. Wij blijven de hele wedstijd goed spelen en hebben grotendeels van de wedstijd de bal gehad. Wij waren allemaal super blij dat we weer gewonnen hebben