Regio’72 familietoernooi 2014

familietoernooi2014-kampioen In het laatste weekend van juni sluit Regio’72 traditiegetrouw het seizoen af. Vrijdag start dit weekend met de zeskamp, op zaterdag is het tijd voor het familietoernooi en de afsluitende barbecue. Ook dit jaar was er een goede opkomst bij het familietoernooi. Er waren 4 teams in de kangoeroepoule en 12 teams in de volwassenenpoule. In de kangoeroepoule ging het team Zotte Dirk kids 2 er met de winst vandoor, voor Zotte Dirk kids 1, de Beste en Leuk!. In de volwassenenpoule was de eerste plek voor ‘We gingen toch hockeyen?’, gevolgd door Vios en Mol & co.

joop-van-essen Tijdens de barbecue werd Joop van Essen in het zonnetje gezet. Hij heeft jarenlang voor de vereniging externe wedstrijden gefloten, maar moest daar helaas mee stopen. Afgelopen seizoen heeft hij de opleiding tot waarnemer gevolgd, waardoor hij toch actief blijft binnen de scheidsrechterswereld.

Regio’72 kan terugkijken op een jaar met vele tegenstellingen. Degradatie voor het eerste team, maar daar tegenover promotie voor het tweede team, contractverlenging van beide selectietrainers en een jeugdgroep met veel potentie. We gaan nu vakantie vieren, op 24 augustus starten de trainingen weer. Ook zin om een keer mee te trainen? Kijk op www.regio72.nl voor de actuele trainingstijden.

Meer foto’s kun je vinden op de website van www.vaassen.nu

Familietoernooi the Movie: [embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=viR7d2KdpqE[/embedyt]