Regio’72 heeft de trainer een keus te bieden

Ben je een beginnend trainer, of een trainer die buiten de eigen club wil gaan trainen geven? Of juist een ervaren trainer die wat dichter bij huis nog wel wil genieten van het trainerschap? Dan is Regio’72 uit Vaassen het antwoord! Wij hebben namelijk twee opties.

Ons eerste is een ervaren groep met veel korfbalkennis. Gezelligheid is belangrijk, maar in het veld willen ze winnen. Het bespreken van eigen ideeën over korfbal met bijbehorende inhoudelijke discussies zullen zeker plaatsvinden wanneer jij als trainer voor deze groep begint. Zowel op het veld als in de zaal spelen we 3e klasse.

Heb je liever een gedreven, jonge groep die veel van jouw kennis kan en wil opnemen? Dan hebben we voor jou de A1 als ideale invulling. De in hoofdzaak jonge spelers willen alles leren wat er te leren valt en hebben al bewezen zich snel te kunnen ontwikkelen. Momenteel speelt het merendeel in de B-jeugd 2e klasse, in de A wordt ook ingeschreven in het wedstrijdkorfbal.

Voor beide teams zoeken we een betrokken trainer met inzet en enthousiasme. Onze trainingsdagen zijn op maandag en woensdag. Een combinatie tussen S1 en A1 is ook een optie.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Marike van Triest, marike.van.triest@regio72.nl