Regio’72 zoekt nieuwe, gedreven trainers/coaches voor haar selectie

Regio’72 uit Vaassen is voor volgend seizoen op zoek naar nieuwe trainers/coaches voor haar selectie (S1 en S2).

Het eerste team speelt zowel op het veld als in de zaal in de 1e klasse. In de zaal is handhaving een feit. Op het veld draaien we momenteel boven in de competitie mee. Wij zoeken iemand die gedreven en gemotiveerd is. Het is belangrijk dat de inzichten van de nieuwe trainer goed overgebracht kunnen worden naar de groep toe en de trainer dient daar sterke leiding over te kunnen nemen. Tevens is een positieve houding en uitstraling gewenst en vinden wij het prettig als er ruimte voor discussie is. De dagen dat wij trainen zijn op maandag en woensdag, de competitie vindt plaats op een zaterdag.

Het tweede team speelt zowel op het veld als in de zaal reserve 3e klasse. In de zaal is in de laatste wedstrijd het kampioenschap verloren gegaan. Op het veld liggen we duidelijk op kampioenskoers.  Ook voor deze groep zoeken we naar iemand die sterk leiding kan nemen en de groep in beweging kan houden.

Onze selectie is een jonge, enthousiaste groep mensen, waar nog veel ontwikkeling kan worden behaald.

Voor meer informatie of voor het tonen van uw interesse in één van beide teams kunt u contact opnemen met Tim Kamphuis, trainerscoördinator Technische Commissie Regio’72. E-mail: timkamphuis90@kpnmail.nl  telefoon: 0651537974. We zien de reacties graag tegemoet!