Regio’72 net onderuit in Groningen

Na twee speelrondes waren De Parabool en Regio ’72 de enige ploegen zonder puntverlies. In een zeer spannende wedstrijd, was het uiteindelijk het Groningse De Parabool dat een zwaarbevochten 19-18 overwinning boekte.

Na een lange reis begon Regio ’72 vol goede moed tegen de Groninger studenten. Regio ’72 met Tijs Schoemaker in de basis kwam snel op een 1-4 voorsprong, maar moest toen lijdzaam toezien hoe De Parabool met energiek spel de overhand kreeg. Plotseling stond Regio ’72 met 9-4 achter, maar de Vaassenaren wisten zich toch weer terug te knokken naar een 10-10 ruststand.

Na de pauze bleef het een spannende wedstrijd. Regio ’72 keek de meeste tijd tegen een kleine achterstand aan. Mede door de scores van de ingebrachte wisselspelers wist Regio ’72 vlak voor tijd toch weer tot een 18-18 tussenstand te komen. Het waren de sterk schietende dames van De Parabool die de eindstand op 19-18 wisten te bepalen, terwijl Regio ’72 in de laatste aanval geen doelpunt meer wist te maken.

Een zuur verlies voor Regio ’72 in deze spannende strijd, maar het spel en de strijdlust in met name de tweede helft bieden zeker perspectief voor de komende wedstrijden. Te beginnen met de wedstrijd tegen DOSWK aanstaande zaterdag om 16.00 uur in Vaassen.

Doelpunten Regio ’72:
Hidde Scholten, 7
Anne Stegeman, 3
Tim van Huffelen, 3
Marije van Huffelen, 2
Robin Zweekhorst, 1
Bart Bosman, 1
Jochem van der Haar, 1