Regio72 op kwaliteit verslagen

VAASSEN- Voorafgaand aan de wedstrijd was bekend dat Dindoa uit Ermelo een van de laatste mogelijkheden zou zijn om punten te pakken in de zaalcompetitie. Na een zwaar verlopen zaalseizoen probeert Regio’72 de rug te rechten en door middel van een hernieuwd elan nog enkele punten binnen te sprokkelen. Het mocht echter niet baten. Dindoa was kwalitatief te sterk voor de Vaassenaren en de wedstrijd eindigde in 14-19.

Het tweede team van Regio’72, welke traditiegetrouw voor het eerste hun wedstrijd speelt, gaf afgelopen zaterdag het goede voorbeeld. Door een goede wedstrijd te spelen en scherp in de afronding te zijn wisten zij met ruime cijfers te winnen van tegenstander Oost- Arnhem. Jesper Mentink en Ricardo Hulleman wisten met een bijdrage van vijftien doelpunten de totale score naar 23 doelpunten te schieten.

Het eerste team van Regio’72 had meer problemen met het afronden van de kansen. Ondanks dat de wil er wel was bij de thuisploeg lukte het de Vaassenaren het niet om de inzet om te zetten in doelpunten. De ploegen begonnen gelijkwaardig aan de wedstrijd. Maar toen de doelpuntenproductie van Regio’72 begon te haperen liepen de bezoekers al snel uit. Rond de rust kwamen de Vaassenaren nog terug tot twee doelpunten achterstand, maar deze opleving was van korte duur en Dindoa liep wederom uit. Laurens Kozijn kwam aan het einde van de tweede helft  voor Bram Nitert in het veld. Volgende week moet Regio’72 naar Lelystad, daar moeten zij het opnemen tegen Exakwa.