Regio’72 pakt geen punten tegen HHV

Zaterdag stond de 3de veldwedstrijd op het programma voor ons vlaggenschip. HHV uit Hollandscheveld  is de tegenstander. Een tegenstander met een enorme drive en waarvan wij weten dat je de punten niet cadeau krijgt. Dit heeft Regio’72 zaterdag inderdaad ervaren en werd er verloren op werklust.

 

Na wederom een mooie wedstrijd van het tweede, wat uitmondde in een gelijkspel,  mocht het eerste aantreden. Met Ricardo Hulleman voor de geblesseerde Bart Bosman. Regio’72 begon niet scherp aan de wedstrijd, pas na 7 minuten en bij een 0-3 achterstand scoorde Pieter het eerste doelpunt aan Regio’s zijde. Het lukte Regio niet om aan te haken, waardoor er met een 6-11 ruststand de kleedkamers werden opgezocht.

Wat er in de kleedkamer is besproken weten we niet, alleen startte het team vol vuur en knokte zich binnen 8 minuten terug in de wedstrijd naar een 9-11 stand. Alleen het kruit was verschoten en duurde het te lang voordat Regio het volgende doelpunt scoorde. HHV gaf Regio de laatste nekslag door er 10-13 en 10-14 van te maken. De wedstrijd was gespeeld en Regio zag hoe HHV de punten meenam naar Hollandscheveld.

 

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Thrianta op het programma. Een wedstrijd die gewonnen moet worden om niet onderin de stand mee te hoeven draaien.