Regio’72 sleept overtuigend kampioenschap binnen

Zaterdag kon Regio’72 het kampioenschap binnen slepen. Het trad aan tegen de nummer 2 van de competitie Olympia’22 uit Borculo. Met een volle tribune in sporthal de Wieken begon het vlaggenschip aan hun wedstrijd.

 Regio’72 begon wederom met Kasper Schoemaker in de basis. Vorige week liet Kasper al blijken dat hij goed mee kan komen in het team. Zaterdag liet Kasper zien dat hij ook onder druk van een kampioenswedstrijd zijn mannetje kan staan.

Regio’72 startte sterk aan de wedstrijd. Het kwam vrij snel op een 2-0 voorsprong en verdedigde sterk. Olympia’22 was niet bij machte de doelpuntentrein van Regio’72 te stoppen. Zo scoorde iedereen deze wedstrijd. In de allerlaatste minuut ging het publiek er bij staan en bij een 19-14 stand floot de scheidsrechter af en kon het feest beginnen.

Dat het kampioenschap binnen is, is een mooie opsteker voor het team en club. Zonder vaste trainer/coach presteert het team om elke week veel te scoren, weinig tegen te krijgen, maar vooral laat het plezier zien in het korfballen. Speciale dank gaat uit naar de leden die elke keer bereid zijn om trainen te geven, te coachen of wissel te staan, maar vooral jullie als publiek. Wat hebben wij zaterdag laten zien hoe meegaand wij als club zijn. Dank jullie wel daarvoor!

Score:
Jordi Molendijk: 4
Pascalle Molendijk: 3
Thomas Gerritsen: 3
Kasper Schoemaker: 3
Annemarije Brummel: 2
Tim van Huffelen: 2
Marscha Steenbergen: 1
Willeke Kloezeman: 1