Regio’72 sluit het seizoen zonnig af.

Afgelopen zaterdag was het dan zo ver, het korfbalseizoen werd in Vaassen officieel afgesloten. Na een succesvol seizoen met vele kampioenen was het tijd om het seizoen af te sluiten. Dankzij een goede organisatie, het mooie weer en een groot aantal teams werd de seizoensafsluiting een groot succes.

Het familietoernooi begon aan het begin van de middag op het kunstgrasveld van sportpark de Oosterhof. Het voorgaande jaar was met de opkomst van twee teams het toernooi een kleine deceptie geworden. Dit jaar was het andere koek, met zeker twintig teams was er een grote opkomst, het weer was zonnig en de sfeer was erg goed. Met een opzet van vier poules werden er wedstrijden gespeeld, waarna de teams weer werden opgedeeld in winnaars- en verliezerpoules. Zodat elke team twee poules van minstens drie tegenstanders moest bespelen.Veel wedstrijden werden er dus gespeeld, maar de korfballers hadden daar geen problemen mee. Na het toernooi ging een aantal toernooigangers  gewoon door met voetballen.

Maar de echte prestaties werden geleverd in de familiepoule. Daar was te zien dat de korfbal een echte familiesport is waarbij de allerkleinste met hun ouders tegen andere jonge gezinnen speelden. De dag werd besloten met een grote barbecue, welke doorging tot in de kleine uurtjes.

Voor meer foto’s klik hier.