Regio’72 sluit zaalcompetitie af met verlies

Zaterdag stond voor Regio’72 de laatste zaalwedstrijd op het programma. Het mocht aantreden tegen Rheko uit Rheden. Beide teams konden vrij uit korfballen. Alhoewel, de winnaar van deze wedstrijd eindigt op de 4de plaats.

 Regio’72 begon de wedstrijd met Ricardo Hulleman op de plek van Robin Zweekhorst. Dat beide teams aan elkaar gewaagd waren bleek wel uit het scoreverloop. Pas in de tweede helft kon Rheko een gat slaan van 4 punten die Regio’72 niet meer kon dichten. De laatste zaalcompetitie wedstrijd eindigde voor Regio’72 in een 17-20 verliespartij.

De selectie mag zich nu opmaken voor een belangrijke veldcompetitie. Tijdens de zaalcompetitie bleek dat de selectie uitstekend mee kan komen in de tweede klasse. Op het veld strijdt het eerste voor promotie naar de tweede klasse. Het zal zich richten om als beste nummer twee te mogen promoveren. In de zaal is het tweede gepromoveerd naar de reserve tweede klasse, maar moet op het veld aan de bak om in de reserve derde klasse te blijven. De eerste slag wordt gestreden op 31 maart op sportpark de Oosterhof waar Devinco uit Deventer op bezoek komt.

Score:
Anne Stegeman: 4
Tim van Huffelen: 4
Jochem van der Haar: 3
Hidde Scholten: 2
Ricardo Hulleman: 2
Ruth Schoemaker: 1
Lauren Schoemaker: 1