Regio’72 speelt gelijk tegen Devinco

De zaalcompetitie gaat speelronde 5 in. Zaterdag stond Devinco uit Deventer op het programma in sporthal de Koekoek. Een ploeg die net als Regio’72 nog maar 1 keer wist te winnen in de competitie. Het beloofde een spannende strijd te worden.

Beide teams deden in de eerste helft niet onder van elkaar. Tot 4-4 ging de wedstrijd gelijk op. Vanaf dat moment brak er voor Regio’72 een periode aan waarbij het een gat kon slaan tot een 8-4 stand. Dit was alleen van korte duur. Regio’72 miste productiviteit en hierdoor sloop Devinco dichterbij.

Na de rust kreeg Regio’72 het aanvallend en verdedigend niet voor elkaar en Devinco boog een 8- 6 achterstand om naar een 9-13 voorsprong. Na het inbrengen van 3 wissels kreeg Regio’72 meer vat op de wedstrijd en werden er mooie kansen gecreëerd. Regio’72 ging in de achtervolging.  Nadat Regio’72 de 14-14 aantekende brak er een chaotische periode aan met enkele onnodige onbesuisde acties.

Beide teams moeten genoegen nemen met 1 punt. Volgende week speelt Regio’72 tegen Duko uit tegen Duiven.