Regio’72 verliest van HHV

De returns staan op het programma en Regio’72 mag afreizen naar Hollandscheveld om daar aan te treden tegen HHV. Door scherp en gedreven te spelen werd de vorige wedstrijd tegen HHV met 22-20 gewonnen. Zaterdag leek Regio’72 zijn scherpte te zijn verloren en werd er verloren met 21-15 van HHV.

Regio begon met Ricardo Hulleman terug in de basis. HHV pakte door gedreven te spelen de leiding en liep geleidelijk uit tot een 9-2 tussenstand. Alsof Regio’72 hierdoor werd wakker geschud knokte het zich terug naar een 9- 6 ruststand. Een stand waarbij nog van alles mogelijk is.

Na de rust kwam HHV weer gedreven uit de startblokken. Het scoorde 4 keer op rij. Door het inbrengen van Jordi Molendijk en Willeke Kloezeman werd er nog geprobeerd om meer elan in het veld te krijgen. Even later gevolgd door Marscha Steenbergen voor de geblesseerde Anne Stegeman. Dit zorgde ervoor dat Regio’72 tot 3 punten dichterbij kroop. Waarna HHV gelijk tegengas gaf en de voorsprong weer verder uitbouwde.

KVZ staat in deze poule nog ongeslagen bovenaan.  Gevolgd door Regio’72 met 4 punten en daarna Oranje Zwart en HHV met ieders 2 punten. Volgende week staat Oranje Zwart thuis op het programma. Om 17:10 speelt deze wedstrijd zich af in de Wieken. Een belangrijke en spannende wedstrijd voor beide teams, want bij winst hebben beide teams nog uitzicht op promotie.

Scores:
Hidde Scholten: 5
Anne Stegeman: 4
Thomas Gerritsen: 3
Lauren Schoemaker:1
Pieter van der Giessen: 1
Willeke Kloezeman: 1