Regio’72 verliest van koploper

Het zit Regio’72 niet mee deze zaalcompetitie. Door de vele blessures en wisselingen is het zoeken naar elkaar en het vertrouwen. Zaterdag kwam Victum uit Houten op bezoek. De enige titelkandidaat in de competitie. Dit zorgt ervoor dat de verwachting niet al te hoog zijn en Regio’72 onbevangen de wedstrijd in kan, op zoek naar lichtpuntjes voor de komende wedstrijden.

Victum legde in de eerste helft de basis van de overwinning. Na een periode van aftasten ging de versnelling aan bij Victum. Het kwam 4 punten los van Regio en bouwde gestaagd deze voorsprong uit. Het enige wat Regio kon doen is blijven scoren om de schade te beperken. Bij een stand van 10-17 werd er gerust.

De tweede helft begon Regio’72 fel en effectief. Het scoorde 3 keer op rij om in het spoor van Victum te blijven. Regio’72 streed voor wat het waard was en liet zien dat de laatste plaats in de stand niet de plek is waar het hoort te staan. Uiteindelijk won Victum met 20-27.