Regio’72 weet niet te overtuigen

De veldcompetitie is van start gegaan en voor het vlaggenschip van Regio’72 breken er spannende tijden aan voor een eventuele promotie. De beste nummers 2 hebben kans om alsnog te promoveren naar de 2de klasse. Afgelopen zaterdag ontving het Devinco, een bekende tegenstander.

 Regio’72 startte met Jordi Molendijk in de basis voor de lichtgeblesseerde Jochem van der Haar. Regio’72 begon de wedstrijd voortvarend door binnen 5 seconde te scoren. Helaas wist het geen vervolg hieraan te geven. Devinco nam snel de score over en was de bovenliggende partij. Met een 6-12 stand werd er gerust.

Wil Regio’72 de wedstrijd winnen dan zal het de 2de helft uit een ander vaatje moeten tappen. Pas halverwege de 2de helft leken de aanvallen weer te lopen en vielen de doelpunten sneller achter elkaar. Regio’72 was niet bij machte om de achterstand om te zetten in een voorsprong. Met een 13-16 stand floot de scheidsrechter af.

Door dit verlies staan er nu 3 teams op de 2de positie in de stand. Wil Regio’72 nog kans maken op promotie, dan kan het zich geen verliespunten meer permitteren. De volgende wedstrijd staat gepland om zaterdag 14 april. Thuis ontvangt Regio’72 Keizer Karel uit Nijmegen.

Score:
Ruth Schoemaker 3
Hidde Scholten 2
Willeke Kloezeman 2
Tim van Huffelen 2
Ricardo Hulleman 2
Robin Zweekhorst 1
Anne Stegeman 1