Regio’72 wint van DOS-WK

De veldcompetitie verloopt voor Regio’72 voorspoedig. Alleen vorige week werd er nipt verloren van de Parabool. Zaterdag stond DOS-WK op het programma. Regio’72 staat 1 punt voor op DOS-WK op de ranglijst. Bij winst houdt Regio’72 aansluiting met de top.

Regio’72 begon met Willeke Kloezeman op de plek van de geblesseerde Anne Stegeman. Regio’72 begon voortvarend aan de wedstrijd en werkte zich naar een 7-3 voorsprong. Pas in het tweede gedeelte van de eerste helft kon DOS-WK wat terug doen. Mede doordat Regio’72 de teugels liet vieren. Dichterbij dan 2 punten kwam de tegenpartij niet. Met een 11-8 stand werd er gerust.

Na de rust werden de puntjes op de i gezet door Regio’72. Het liet zien dat het over meerdere schijven kon scoren dan DOS-WK en liep uit naar een voorsprong van 6 punten. Deze voorsprong werd niet meer weggegeven en Regio’72 speelde de wedstrijd zakelijk uit. Bij een 22-16 floot de scheidsrechter af.

Volgende week mag de selectie van Regio’72 afreizen naar HHV uit Hollandscheveld. Dit zal een lastige pot worden. HHV staat 1 punt onder Regio’72 en speelt op natuurgras.