RegioRun+Walk 🙂

Een evenement met successen en mijlpalen op ieder niveau. Je eerste 5km hardlopen, met drie generaties de 10 km wandelen, met een smile op je gezicht een spectaculair kinderparcours rennen of als spontaan aangesloten hardloper je 10km in een supersnelle tijd afleggen.

Fanatieke kids trapten deze eerste editie van de RegioRun+Walk af. Na de warming-up van Bram, Karin en clown Smiley snelden zij naar het korfbalveld. Op de door Matriva Spelverhuur & Organisatieburo beschikbaar gestelde hindernisbaan legden zij hun rondes af en verzamelden zoveel mogelijk ballen voor de clown. Alles in het teken van Happy Smile, de stichting die gezinnen met een ziek kind of een kind met een beperking een onbezorgde dag laat beleven op diverse circuits in Nederland.

Na de KidsRun klonk het startschot voor de 10 en 5 km. Onderweg op de veelgeprezen routes door het mooie (buitengebied van) Vaassen komen hardlopers en wandelaars elkaar tegen, voor menigeen een extra stimulans om nog een tandje bij te zetten. Op het sportpark haalt publiek en organisatie alle deelnemers met hetzelfde enthousiasme binnen. Tobias van Leeuwen bij de mannen en Mariska Werler bij de vrouwen  legden de 5 km als snelsten af. Op de 10 km waren de tijden van Jurgen Kocken en Nynke Politiek niet te evenaren. Daarna was het even wachten op de laatste hardlopers en wandelaars maar eenieder was dik tevreden met zijn tijd en menig PR sneuvelde.

Wij kijken tevreden terug. Het weer werkte mee, en met een dikke honderd deelnemers is een goede aanzet gedaan voor een jaarlijks terugkerend evenement!

Organisatie RegioRun+Walk

Arie, Douwe, Toos, Leni, Jan Tijs en Ilse

Mede mogelijk gemaakt door:

sponsor_matriva  sponsor_jtni

uitslagen

[AFG_gallery id=’36’]