Run4Kika update!

De Run4Kika komt eraan! Ben je al aan het trainen? Wacht niet te lang, 29 december komt snel dichterbij. Inmiddels zijn de te lopen routes bekend, klik op de links om ze te bekijken en alvast een oefenrondje te lopen.

De organisatie van de Run4Kika is inmiddels ook in volle gang. De contacten met Kika zijn gelegd, de verkeersregelaars gaan op cursus, de klok is geregeld en er zijn diverse acties ingezet om er een gezellig evenement van te maken. Gelukkig kunnen we ook nu weer een beroep doen op een groot aantal enthousiastelingen die hun handen uit de mouwen willen steken die dag. Super! 

Het aantal deelnemers groeit gestaag. Dat is fijn, want het gaat er uiteindelijk natuurlijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Kika! We horen veel en verschillende initiatieven; de selectie die elkaar uitdaagt een prestatie neer te zetten, een aantal jongens en meisjes dat op verrassende en ludieke wijze de route gaat afleggen, en ook van buitenaf trekken we deelnemers aan. Leuk! Zo loopt een aantal dames van de loopgroep van FemmeFit en gaan een paar jeugdvoetbalteams van VIOS de uitdaging aan. Zoals eerder vermeld; je startgeld bepaal je zelf door je te laten sponsoren. Als je geen sponsors hebt, mag je ook je eigen vrijwillige bijdrage doen. Ieder bedrag mag! Uiteraard gaat de gehele opbrengst van de Run4Kika naar de stichting Kika.

Iedereen is welkom! Nu vast inschrijven betekent trouwens een makkelijke start van de run. Je hoeft dan namelijk niet in de rij voor je startnummer, dit ligt al voor je klaar. Je sponsorformulier kun je vooraf afgeven bij Jan Tijs en Ilse (Afbramerij 20) of bij je trainer. Inleveren op de dag van de Run4Kika mag uiteraard ook.

Run4Kika, 29 december 2012, 12.00 uur, sportpark Oosterhof, Zichtstede 16 te Vaassen

  • 12.30 uur KikaKangoeroerun
  • 13.00 uur start 10 km
  • 13.10 uur start 5 km
  • 13.20 uur start 3 km

AANMELDEN | WIE LOPEN ER MEE? | DOWNLOAD SPONSORFORMULIER