Seizoensafsluiting 2015: Korfbal, BBQ en Kies!

We sluiten het seizoen af op een manier die bij ons past. Na het spektakel van de zeskamp op vrijdagavond, kun je op zaterdag 20 juni met familie, buren en vrienden je korfbalprestaties tonen tijdens het familietoernooi. Is er ’s avonds ruimte om gezellig te kletsen en te eten en kiezen we uit de vele vrijwilligers die we rijk zijn tot slot de Vrijwilliger van het Jaar.

Het familietoernooi is dé kans om eens met àndere mensen in het korfbalveld te staan. Vrienden, familie of buren; het maakt niet uit, deze dag geeft je de garantie op veel lol, zweet en sensatie. Zoek een team bij elkaar en geef je op! Wie verslaat dit jaar “We gingen toch hockeyen?”, “Vios”, “Mol&Co”, “De Beste en Leuk!”, en “Zotte Dirk”?

Casa di Verdi verzorgt ook dit jaar de BBQ (volwassenen € 11 p.p., kinderen t/m 12 jaar € 5 p.p.). Blijf lekker hangen na het toernooi, of sluit rond 18.00 uur aan. Iedereen is welkom, de vele vrijwilligers waarop onze club draait krijgen zelfs een persoonlijke uitnodiging, omdat we dit jaar de Vrijwilliger van het Jaar kiezen tijdens de seizoensafsluiting.

TOM heeft deze keer aan het bestuur gevraagd 3 genomineerden voor te dragen voor de Vrijwilliger van het Jaar. Alhoewel het bestuur dit erg lastig vond, je selecteert er immers meer dan honderd niet, heeft ze toch Mart Bonnink, Ilse Heideveld en Marleen Schoemaker genomineerd.

AANMELDEN BBQ AANMELDEN FAMILIETOERNOOI

Aantal teams : [cfdb-count form=”Familietoernooi 2015″] Aantal BBQ’ers : [cfdb-value form=”Barbecue 2015″ show=”volwassen,kind” function=”sum”]

We zien je graag op 20 juni!

Groet,

React en TOM