SPONSOR DE SPONSOR ACTIE

Zoals iedereen wel weet ben ik als hoofdsponsor onder mijn bedrijfsnaam Kenneth Smit sinds januari verbonden aan Regio ‘72.

Dat is leuk om te doen en daarom durf ik jullie om een wederdienst te vragen.

Vanaf 2006 wordt er ieder jaar gefietst op de Alpe d’Huez onder de naam Alpe d’HuZes met in 2010 een opbrengst van ruim 12 miljoen euro.

Deze opbrengst gaat voor de volle 100% naar het KWF, waardoor onderzoek mogelijk is om het uiteindelijke doel te bereiken.

Het doel is om binnen 10 jaar van kanker een chronische ziekte te maken, waarmee je kan leven met behoud van kwaliteit van leven.

En nu kennen we allemaal, helaas, mensen in onze directe omgeving die getroffen zijn door kanker ………………….of erger nog overleden zijn aan deze ziekte.

Zelf kan ik er ook over mee praten, omdat mijn toenmalige vriendin Annette in 2009 overleden is aan kanker.

Daarom heb ik vorig jaar meegedaan en ben ik 3 x “de berg” opgefietst.

Dit zijn 1100 hoogte meters over een afstand van 14 km.

Inmiddels kan ik jullie verklappen dat dit pijn doet en dat je op een bepaald moment leeg bent, maar deze pijn is niet te vergelijken met de pijn van een kanker patiënt die het morfine pompje weer een standje hoger moet zetten.

De sfeer tijdens het evenement is onbeschrijfelijk, omdat iedereen daar iemand kent met of verloren heeft aan kanker.

Plan is dit jaar op 9 juni met 4.000 fietsers de berg te beklimmen en een enorm bedrag bij elkaar te brengen Nu wil ik via deze weg een beroep doen op jullie. Kenneth Smit zal dit jaar met een team deelnemen, waar ik deel van uit maak Mijn persoonlijke ambitie is om 4x de berg om te gaan! Aan jullie durf en wil ik vragen om een bijdrage te doneren, waarbij ik benadruk dat het een vraag is en jullie je absoluut niet verplicht moeten voelen tot iets.

Wel wil ik afspreken dat de mensen die niet doneren in 2012 zelf meefietsen, goed idee?

Vrijwillige, zeer welkome, donaties kun je storten op ING nummer 4224308 t.n.v. P.B. Verstoep o.v.v. Alpe d’HuZes en dan zorg ik dat het goed terechtkomt.

 sponsor-de-sponsor
de trainingen zijn begonnen!