Startdag Regio’72 goed ontvangen

Op zaterdag 24 augustus werd voor het eerst in de geschiedenis van Regio’72 de startdag gehouden. Een dag waarop alle teams van Regio’72 het nieuwe seizoen gezamenlijk beginnen.

De jeugd- en seniorenteams van korfbalclubs Hellas uit Nunspeet en Spirit uit Voorthuizen werden voor deze gelegenheid uitgenodigd, waarop enthousiast werd gereageerd. Daardoor konden de drie clubs elk jeugd- en seniorenteam in een driekamp testen om zo te kijken of ze klaar waren voor het nieuwe seizoen. Daarnaast werd er ‘s ochtends door een groot aantal selectiespelers van de senioren een clinic gegeven aan de jongere jeugd van Regio’72, die na afloop konden genieten van ranja en een lekker ijsje.

De dag verliep sportief en gezellig, zoals de organisatie het voor ogen had. Het sportpark aan de Zichtstede werd druk bezocht, waardoor de inzet van extra picknicktafels op het terrein geen onnodige luxe bleek. Ook over het weer viel niet te klagen. Met de continue aanwezigheid van het zonnetje waren alle sporters en toeschouwers goed geluimd.

Na de laatste oefenwedstrijd tussen het vlaggenschip van Regio’72 en die van Spirit, kon er een half uurtje later genoten worden van een heerlijk buffet, uitmuntend verzorgd door cateraar Casa di Verdi. Het buffet bestond uit koude salade, warme pasta’s en verschillende pastasauzen, oftewel een echte gezonde afsluiter voor het sportevenement.

Doordat deze eerste editie in goede orde ontvangen is, zo bleek na het horen van enkele personen van eigen club en van de bezoekende clubs, ligt er voor volgend jaar wellicht weer een startdag in het verschiet. Maar voor dat zo ver is, gaat de korfbalclub uit Vaassen vanaf 31 augustus a.s. eerst aan de gang met het seizoen 2013-2014.

 

Hier zijn enkele foto’s te vinden