Stroop je mouwen op

Vanwege het enorme succes van vorig jaar houden we in november en december opnieuw een stroopwafelactie! Onder het motto ‘iedereen doet mee!’ dagen we alle leden uit om minimaal 15 pakjes te verkopen op hun formulier. In 2018 haalde onze fanatieke jeugd dat met gemak, dit jaar de uitdaging voor de senioren om te laten zien dat zij ook meedoen! Alle spelende leden hebben inmiddels een formulier ontvangen, heb je deze gemist, ben je ‘m kwijt of is ie al vol download HIER dan een nieuwe. Ook de niet-spelende leden kunnen hun steentje bijdragen, download een formulier of bestel ze bij 1 van onze spelende leden.

Voorverkoop
We starten de actie met voorverkoop, de formulieren hiervoor hebben jullie allemaal ontvangen. Zo niet, download ‘m HIER. Aan de voorverkoop koppelen we een verloting. Bedenk maar vast bij wie je met je formulier langs gaat!

Geef je bestelling online door in onze webshop.

Huis aan Huis actie
Op donderdag 28 november verkopen we met zoveel mogelijk leden stroopwafels in de straten van Vaassen. We maken er weer een gezellige avond van, zet het vast in je agenda! Opgeven kan door dit formulier in te vullen, ook ouders/senioren met auto zijn welkom.

Kerstmarkt
Op 13, 14 en 15 december vind je onze kraam op de kerstmarkt. Met zakjes stroopwafels, maar uiteraard ook met overheerlijke versgebakken wafels.

Groet,
de stroopwafelcommissie
Christina, Geert, Ilia, Ilse, Jos en Jan Tijs