Stroopwafel Huis aan huis actie – iedereen doet mee!

Stroop je mouwen op en verdien zoveel mogelijk geld voor je club en voor je team! Kom op vrijdagavond 30 november helpen met onze stroopwafel actie.

We gaan die avond met alle jeugdteams langs de huizen in Vaassen om zakjes stroopwafels te verkopen. Eén zakje voor €2,50 en drie zakjes voor €6,-

Als we veel zakjes verkopen verdien je veel geld voor de club, maar ook voor je team! Per verkocht zakje gaat er €0,10 naar je team. Bijvoorbeeld voor een bijdrage aan je team-uitje.

  • Wanneer: vrijdag 30 november, 17.00 uur tot ong. 19.30 uur
  • Waar: we vertrekken vanaf ons clubhuis aan de Zichtstede. Lopend of op de fiets, afhankelijk van de wijk waar je gaat verkopen. Per verkoopteam gaat er een auto mee voor de stroopwafels.
  • Wie: alle jeugdspelers. Uiteraard zijn trainers en ouders ook van harte welkom om mee te lopen! Geef je op door onderstaand formulier in te vullen.
  • We mogen van maandag 26 november t/m zaterdag 1 december langs de deuren, je kan dus ook alvast de straat in je buurt aflopen met je voorverkoop formulier. Geef dit wel even door aan de organisatie, stroopwafels@regio72.nl

We rekenen op jullie hulp!

Chrisitna, Ilia en Ilse stroopwafels@regio72.nl

[contact-form-7 id=”12793″ title=”Aanmelden hah stroopwafel actie 2018″]

Wie doen er al mee?
[cfdb-table form=”Aanmelden hah stroopwafel actie 2018″ show=”naam,Team” orderby=”Team”]