Stroopwafelactie tussenstand

De eerste twee delen van de actie zijn afgesloten. Onze jeugd trotseerde de kou en verkocht samen met hun trainers, ouders en 2 inhuurkrachten ruim 600 pakjes tijdens de huis aan huis actie. De voorverkoop via de formulieren leverde een verkoop van 786 pakjes. Een prima resultaat tot nu toe!

Ondanks dat een kleine kritische noot. De voorverkoop is vooral bedoeld voor de oudere leden en toch kwamen de formulieren met name via onze jongste jeugd binnen. Dit belooft veel goeds voor de toekomst, maar waar we een beetje van schrikken is de tegenvallende bereidheid bij de oudere leden om hun steentje bij te dragen. Het enthousiasme bij de jeugd maakt gelukkig veel goed. De verhalen na de Huis Aan Huis actie zijn soms hilarisch, er wordt fanatiek gewerkt, sommige teams/ouders/trainers weten van geen ophouden. Als organisatie is dat fantastisch om te horen en te zien.

We willen heel graag iedereen bedanken die keihard heeft geholpen om deze HAH actie tot een succes te maken, in het bijzonder en in willekeurige volgorde: Ruth, Jordi, Dion, Linda, Henk Harmsen, Lisa(CVO), Ruben(KCVO), Jochem, Tobias en alle andere ouders die helpen geholpen bij het rijden en de verkoop.

Degene die geen bijdrage hebben geleverd aan deze actie zien we graag op de kerstmarkt of op https://webshop.regio72.nl om als nog je bestelling door te geven. Dit kan nog tot 10 december. Deze kan dan worden afgehaald op de kerstmarkt of worden bezorgd.

Christina, Geert, Ilia, Ilse, Jan Tijs en Jos