Stroopwafel actie loopt gesmeerd

De huis aan huis actie verliep stormachtig en nat, maar in het totaal hebben we nu maar liefst [cfdb-value function=”sum” form=”Stroopwafel bestelling” show=”sets,sets,sets,los”] zakjes stroopwafels verkocht! Applaus voor alle verkopers, vooral de A2 verdient een pluim, zij gingen bepakt met stroopwafels op de fiets op pad en kwamen pas als een van de laatste verkoopteams weer terug!

Klik hier om de stand tussen de teams te bekijken, de F1 staat bovenaan met 245 pakjes. Ons nieuwste team F2 heeft super gelopen, maar de kleine korfballers moesten hun tweede plek afstaan. De D1 heeft met de huis aan huis verkoop namelijk een mooie inhaalslag gemaakt en komt nu op 204 pakjes. Alle teams hebben een aardige bijdrage voor hun teampot verdiend, we  mogen trots zijn op de inzet van onze jeugd!

Ook op de kerstmarkt hielden onze koekenbakkers het niet droog. Gelukkig wisten uiteindelijk veel mensen de Regio’72 Stroopwafel kraam te vinden om te kijken of ze misschien een versgebakken superwafel of zakje kruimels hadden gewonnen met hun geluksnummer. Zaterdag en zondag zijn traditioneel druk bezochte dagen, en het weer belooft op te knappen, dus we stropen de mouwen nog maar eens op en gaan voor een mooi eindresultaat!

Namens Regio’72 bedanken wij alvast alle huis-aan-huis- en voorverkopers,

Groet,

Ilia, Ilse, Jos en Jan Tijs

[wpdm_package id=5575 template=”link-template-default.php”]

 

Bestelling doorgeven