Team van de week: E2

Eindelijk is het zo ver, zaterdag 12 maart is het de beurt aan de talenten van de E2 om te schitteren als team van de week. Afgelopen weken hebben ze al gekeken bij andere teams en de Vaassense hoofdmacht, maar nu zijn ze zelf aan de beurt. De E2 bestaat uit volgende spelers/speelsters: Kasper, Sjors, Dionne, Gideon en Cleo. Deze vijf korfballers hebben een eigen kijk op hun team.

 

Kasper:

Wij als E2 kunnen heel goed strafworpen nemen. Hier hebben we er ook al veel van gescoord. Het maken van doorlopers vind ik het leukst om te doen. Vorig jaar mocht ik met mijn grote zus Ruth op lopen. Nu speelt mijn andere zus ook in het eerste, ik kijk er daarom naar uit om met Lauren op te lopen.

 

Sjors:

Wat wij heel goed kunnen: ‘Wij kunnen heel goed schieten!’. Trainen vind ik het leukst aan korfbal en dan vooral het maken van doorlopers.

 

Dionne:

Wij kunnen heel goed winnen. Wat ik leuk vind aan korfbal: je speelt wel wedstrijden, maar je hoeft niet altijd te winnen. Je speelt wedstrijden omdat je dat leuk vindt!

Ik heb zin om met de spelers van het eerste op te lopen.

 

Gideon:

Schieten kunnen wij echt super goed. Het overspelen met elkaar is leuk om te doen. Schieten vind ik ook heel leuk. Het lijkt me leuk om op te lopen met de spelers van het eerste

 

Cleo:

Wij kunnen heel goed winnen. Partijtje vind ik het leukst aan korfbal. Soms doen wij ook gekke dingen…

Dan gaan we met onze sokken aan douche, dit doen we alleen als we gewonnen hebben.

 

 

De E2 traint twee keer per week hard om nog beter te worden en nog meer te winnen. Tijdens de wedstrijden geven ze volledige inzet en scoren ze veel doelpunten. We hopen een leuke en sportieve wedstrijd te zien van ons eerste team. Komen jullie ook kijken? Wij hopen van wel!

E2-2015-2016