Team van de week: Kangoeroes!

Komen jullie ons aanstaande zaterdag aanmoedigen?

Het leukste en onbevangenste team van Regio’72 is team van de week. Zie ze schitteren en zie ze stralen, de talenten van de toekomst. Elke zaterdagochtend van 10 tot 11 zijn we druk in de weer om de bal, scoren, rennen en springen onder de knie te krijgen.

De jongste is Jeroen met zijn 3 jaar, Hij zou elke dag wel willen korfballen bij de kangoeroes. Afgelopen mocht Scoro bij hem logeren! Scoro is onze logeer kangoeroe die ons bij de oefeningen helpt.

Tess is 4 jaar en zit vanaf dit jaar in groep 1 en net als mama vindt ze korfbal ontzettend leuk!

Siebe is 4 jaar. Een echte klauteraar, die graag op de kast klimt en dan in de korf wil scoren. Hij droomt nu al over zomerkamp, dat is ook zo leuk!

Mart is 4 jaar en van stil staan houdt hij niet. Hij crost het veld heel snel over. Ook Scoro mocht al een weekje bij Mart slapen, wat een pret hadden deze twee met elkaar.

Lynn is 5 jaar en was voordat zij bij de kangoeroes kwam ook al bekend bij de korfbal. Haar grote broer zit namelijk in de F1 en natuurlijk wil je net zo goed (of zelf beter) worden dan je broer.

Feline is 5 jaar en ze heeft het scoren ontdekt! Alles wil ze raak gooien. Maar naast het scoren wil ze ook haar lievelingsspelletje doen, namelijk knakworsttikkertje.

Jurre is de oudste van de club en houdt de boel onder controle. Jurre kan zo hard rennen, ik denk zelf harder dan de mensen uit het eerste.

Kangoeroes-2015-2016

Het leuke is dat de kangoeroes vier trainers hebben. Vandaag zien de kangoeroes twee trainers van hun in actie! Lauren en Tijs hebben een fanclub erbij.