Teambuilding challenge levert JBL Partybox op!

Afgelopen weekend heeft onze selectie een trainingsweekend gehad op het eigen sportpark. Na de zeer geslaagde en gezellige Startdag is de selectie op het sportpark gebleven en heeft het tot in de late uurtjes erg gezellig gehad!
De volgende ochtend was het vroeg opstaan en klaar maken voor een potje Beachkorfbal. Na het korfballen hebben we nog een teambuilding challenge gehad.

De challenge hield in dat we met de gehele selectie een JBL Partybox bij elkaar moesten zien te schrapen waarbij we geen eigen geld in mochten leggen, iedereen een bijdrage had in de challenge en het moest binnen 1,5 uur.
Fanatiek werd er gestart met het ophalen van statiegeld en mochten van de Albert Heijn voor opening al onze lege flessen en kratjes inleveren. Ook ging er een open-tikkie rond waar veel trouwe supporters, sponsoren en vrienden van de club een bijdrage naar hebben overgemaakt.

Om 10.30 startte de challenge en om 12.00 hadden we met z’n allen € 550,00 bij elkaar gekregen! Een enorme prestatie en met als gevolg dat we om 12.30 al een JBL Partybox op het terras hadden staan!
De partybox kan bij thuiswedstrijden ook kunnen worden gebruikt door andere teams. Wil je hem als team lenen, meld je dan even bij een van de selectie leden.

Graag willen wij alle sponsoren, vrienden en supporters bedanken voor hun bijdrage en daarmee een bijdrage voor de club!