Technische Commissie: Regelaar

13 februari 2023

Ben jij een echte regeltante of regelneef? Hou je er van om lijstjes, planningen en schema’s te maken? En heb je graag met veel mensen contact? Kom bij de TC!

Wat doen wij

De Technische Commissie (TC) zorgt er eigenlijk voor dat iedereen bij Regio'72 kan korfballen. Ze helpen bij het nemen van korfbal technische beslissingen, zoals wie de nieuwe hoofdtrainer wordt, of wie het best in welk team zou passen volgend seizoen. Ook communiceren ze met allerlei belanghebbenden, zowel intern (met trainers, spelers en scheidrechters) als extern (met bijvoorbeeld het KNKV en met andere korfbalverenigingen). Daarnaast regelen ze heel erg veel. Denk aan rijschema's, zaalhuur, wedstrijdkleding, zaalwacht, en de oefenwedstrijden.

Wat ga je doen?

Op dit moment is de Technische Commissie op zoek naar iemand die zich wil ontfermen over het regelen! Voorafgaand aan elk seizoen moeten er rijschema's, scheidsrechters indelingen en zaalwachten geregeld worden. Er is wedstrijdkleding die bij de juiste personen terecht moet komen, er moet zaaltijd gehuurd worden en een trainingsschema uit gemaakt worden. Maak je niet druk, je hoeft dit niet alleen te doen!

Wat maakt dit zo leuk

Met deze taak neem je een centrale rol aan voor de club, en ben jij diegene die er voor zorgt dat alles goed is geregeld en dat iedereen kan doen wat hij/zij nou zo leuk vindt: korfballen! Met beperkte inzet en goede coördinatie kan je er voor zorgen dat iedereen elke week weer met plezier kan trainen en spelen.

Waar moet ik rekening mee houden?

  • De TC komt vier keer per jaar samen. Drie keer voor aanvang van elk seizoen, en een afsluitende sessie. Bij deze vergaderingen is jouw aanwezigheid niet vereist, je kan ook rechtstreeks schakelen met iemand vanuit de TC zodat je weet wat je kan verwachten.
  • Net voor een seizoen begint is het voor jou het drukst, dan moet namelijk alles geregeld worden. Dit kan zeker wel een aantal uur per week duren.
  • Tijdens de seizoenen is het wat rustiger, dan kost het naar inschatting minder dan 2 uur per week.

Wat moet ik al kunnen?

  • Je bent een echte planner, lijstenmaker, regelaar
  • Je bent nauwkeurig en administratief onderlegd
  • Je communiceert makkelijk via mail, whatsapp en persoonlijk
  • Je durft naar mensen toe te stappen om ze wat te vragen

Interesse?

Stuur een mailtje naar maeike.van.essen@regio72.nl, bel naar 06-20217810, of spreek Maeike eens aan bij Regio’72!