The Power laat zich weer eens zien

De vierde dartavond ging met 9 man van start. Bekende gezichten zoals Arjan, Tim en Marije die een tijdje niet hebben deelgenomen deden deze avond weer gezellig mee. Veel vaste deelnemers konden helaas niet komen vanwege feestjes en dergelijke. De avond ging gelijk op, de nodige legs werden van elkaar afgepakt en dit zorgde er uiteindelijk voor dat 6 mensen kans hadden op de volgende ronde. Voor Ton, Arjan en Laurens was het darten na de voorrondes voorbij, maar voor de rest nog niet. Robin en Harry waren met 8 gewonnen legs al verzekerd van een plek in de halve finales. Voor de overige 2 plekken werd een shoot-out tussen 4 mensen gehouden: Rik, Tim en beide dames Marije en Marijke. Uit dit viertal gooide Rik de hoogste pijlen, een score  van 179. Tim ging beide dames pas voorbij toen hij met zijn laatste 3 pijlen 85 wist te gooien.

De halve finales waren dus beslist: Robin ging het opnemen tegen Rik en Harry tegen Tim. Beide halve finales waren spannend, na 2 gespeelde legs stonden deze allebei op 1-1. Rik en Harry pakten beide de laatste leg waardoor Rik met 2-1 Robin aan de kant zette en Harry met 2-1 Tim uitschakelde.

In de finale kon van alles gebeuren. Harry had in de voorrondes ook al tegen Rik gespeeld en met 2-0 gewonnen, maar Rik had de bekerwinnaar van de vorige avond met 2-1 verslagen. Van tevoren viel niet te zeggen wie aan het langste einde zou trekken. Net als vorige maand wisten we echter wel meteen dat er alwéér een nieuwe naam op de beker ingegraveerd zou worden! Zowel Rik als Harry hadden tot nog toe namelijk nog geen avond op hun naam gezet. Na 3 legs was het duidelijk, Harry “The Power” was weer als vanouds goed en overdonderde Rik met een 3-0 winst. Zo hebben we na Wim, Jeroen en Robin als 4e winnaar Harry op de beker staan!

 

 

KLIK HIER VOOR DE FOTO’S VAN DEZE AVOND