Tim Kamphuis Vrijwilliger van het jaar.

Zaterdag 12 mei hebben wij in een gezellig vol clubhuis onze vrijwilligers bedankt.

Wij van TOM vonden het leuk om dit voor jullie te doen. We hadden 2 black jack tafels en 1 roulette tafel geregeld en daar werd veel gebruik van gemaakt. Op deze manier kon er gespeeld worden maar natuurlijk ook gezellig gepraat en gelachen worden.

Ilse heeft de vrijwilligers van 2012 bekend gemaakt. Ze wist over de 3 genomineerden, Mart, Diana en Tim van alles te vertellen. Natuurlijk zijn ze alledrie vrijwilligers om trots op te zijn. Maar uiteindelijk heeft Tim op de avond zelf de meeste stemmen gekregen, Tim Kamphuis is de vrijwilliger van het jaar! Namens TOM nogmaals van harte gefeliciteerd.

Ondertussen was Harry druk achter de BBQ om voor iedereen een lekker broodje hamburger te maken. De foto’s van de avond zijn gemaakt door Arjan en hij zal binnenkort weer een mooie poster maken. Maar eerst is hij de komende weken druk met Vaasaqua, dus even geduld. De uitnodiging voor de avond zag er piekfijn uit dankzij de creativiteit van Jan Tijs, ook de stemcomputer voor het stemmen op de vrijwilliger van het jaar is door Jan Tijs verzorgd. Natuurlijk geen feestje zonder een lekker drankje, hiervoor hadden wij mensen van VIOS geregeld. Maar ja, als je zelf kampioen wordt heb je natuurlijk je eigen feestje. Dus hebben we Leandra, Marike, Kirsten en Geert bereid gevonden om de drankjes te verzorgen. Top!

Voor de volgende keer zijn we alweer aan het denken hoe we de avond zullen invullen. Er komen steeds meer jonge vrijwilligers dus daar zullen we in 2013 zeker rekening mee houden.

Het was volgens ons een geslaagde avond en een leuke manier om onze vrijwilligers te bedanken. En voor alle vrijwilligers die op deze avond niet aanwezig konden zijn, ook heel hartelijk bedankt voor jullie inzet! En het maakt niet uit of je taak klein of groot is. Alles is belangrijk. We hopen in de toekomst ook weer op jullie allemaal te mogen rekenen.

De dames van TOM, Leni, Ilia, Mart en Marleen