Titelprolongatie en nieuwe winnaar schutterstoernooi 2018

Een ware traditie bij Regio’72: schutteren op Koningsdag. Twee palen tegenover elkaar en wie scoort er als eerste 8 of 10 doelpunten. Met 25 deelnemers bij de ouderen en 8 jeugddeelnemers was de opkomst redelijk.

Bij de jeugd werd er zoals gewoonlijk weer veel gescoord. Na 2 keer een poule van 4, waren de halve finalisten bekend. Titel verdedigster Kim Heideveld mocht aantreden tegen Sander Punt. Kim liet zien dat ze niet voor niks de beker al 2 keer had gewonnen en won met 10-2. In de andere halve finale, stond Dyan van de Veen tegenover Jouke van Essen. Na een spannende partij was Dyan toch te sterk en won met 13-11. Was het vorig jaar nog de halve finale, dit jaar stonden de vriendinnen Kim en Dyan tegenover elkaar in de finale. Kim wilde proberen voor de derde keer op rij de titel binnen te slepen, Dyan was daarentegen gebrand op revanche. Na een finale waarbij er over en weer werd gescoord was het Kim die met haar derde titel  (op rij!!!!) aan de haal ging. Ze versloeg Dyan met 13-11.

Bij de senioren, was de selectie goed vertegenwoordigd. Jordi Molendijk mocht het opnemen tegen Tim van Huffelen. Tim wist uiteindelijk aan het langste eind te trekken en won met 13-11. In de andere halve finale stonden Ricardo Hulleman en Thijs van ’t Erve tegen over elkaar. Ricardo liet er geen gras over groeien en won met 10-5. De finale verliep echter niet zo leuk voor Ricardo, Tim schoot met scherp en won met 10-4.

Voor volgend jaar wordt er ook iets georganiseerd voor onze kleinste leden: de kangoeroes. Wil je weten wat dat is? Kom dan volgend jaar naar het traditionele schutterstoernooi op Koningsdag!

[AFG_gallery id=63]