Trainingen senioren 2 weken stilgelegd, jeugd na komende week de zaal in 

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van 4 november en de recent gepubliceerde richtlijnen vanuit het KNKV hebben wij besloten de komende 2 weken niet te trainen met onze seniorenteams. Een training heeft het karakter van een groepsles en die zijn niet toegestaan.

Na de eerstvolgende persconferentie kijken wij verder, uiteraard houden we jullie op de hoogte. Mochten de maatregelen dan weer afgeschaald worden naar het niveau van 14 oktober is ons streven om vanaf 25 november zaaltrainingen aan te bieden.

Voor de zaalcompetitie heeft het KNKV een routekaart ontwikkeld waarin per week aangegeven hoe het competitieschema eruit komt te zien bij het betreffende startmoment. Indien er in december gestart kan worden, is het mogelijk om op alle niveaus de normale competitie af te werken. Als er pas in januari gestart kan worden, dan zijn al snel afwijkende scenario’s nodig, te denken valt aan bijvoorbeeld een halve competitie. Inmiddels is duidelijk dat er t/m 29 november sowieso niet gestart wordt en dat het daarna afhangt van het volgende persmoment en de bijbehorende maatregelen.

Voor de jeugdteams gelden geen restricties tijdens de training, zij trainen vanaf maandag 16 november in de zaal volgens onderstaand schema:

Maandag (Koekoek):

17.30 – 18.30: D1, C1

18.30 – 19.30: B1, A1

Woensdag (Wieken):

16.30 – 17.30: E1, E2, F1

17.30 – 18.30: D1, C1

18.30 – 19.30: B1, A1

Zaterdag (De Sprenge):

10.00 – 11.00: Kangoeroes 

In zowel de Wieken als de Koekoek is het dragen van een mondkapje voor iedereen van 13 jaar en ouder verplicht. Deze mag af in de zaal bij het starten van de training. Ouders blijven buiten de sporthal, kinderen worden door de trainers bij de deur opgehaald en weer teruggebracht. Ook binnen is het de bedoeling dat de kinderen niet eerder dan 10 minuten voor de training omgekleed aanwezig zijn. (Ze wachten buiten tot de trainer ze ophaalt) Alleen schoenen moeten nog gewisseld worden, en eventueel de lange broek of trui uit. Dit gebeurt in de zaal. De kleedkamers zijn gesloten. (Toiletten zijn wel open)

Bestuur en TC Regio’72