Uitslag WK-pool

Na spannende wedstrijden, een resultaat van Oranje waar iedereen trots op is, en de Duitsers als wereldkampioen is ook aan onze WK-pool een eind gekomen. Er zijn vele wisselingen geweest, waarbij het leiderschap van Fenna (1 jaar) wel als meeste in het oog springt! Toch heeft zij in de eindronden de nodige punten verspeeld, waardoor ze niet in de prijzen is gevallen.

Degene die als beste de voorrondes hebben voorspeld zijn Roelinda de Bruin en Marjolein Reitsma. Ze winnen hier gezamenlijk 10% van de inleg mee, dat is 17 euro per persoon. Bij het eindklassement was het spannend. de nr’s 2 t/m 4 verschillen maar 2 punten! Helaas is Ger van Essen met 202 punten net buiten de prijzen gevallen. Aart Bosch is met 203 punten 3e geworden (prijzengeld 34 euro) en Mares Bijwaard met 204 punten 2e (prijzengeld 68 euro). Onbetwist winnaar en duidelijk voetbalkenner is Ruud van Huffelen met 240 punten! Een duidelijke afstand, waarmee hij 136 euro heeft verdiend. De prijswinnaars ontvangen de prijs via de bank.

Allemaal bedankt voor het meedoen, en we hopen dat jullie over 2 jaar bij het EK weer jullie voetbalkennis met ons willen delen! Voor iedereen een prettige vakantie.