Update hervatten trainingen

Aan de hand van de protocollen vanuit gemeente en KNKV (in afstemming met RIVM) hebben we nog een paar aanpassingen ten aanzien van de afspraken rondom de trainingen gedaan. Een belangrijke richtlijn is dat spelers zich aanmelden voor de training, dus willen jullie via de team-app laten weten of je komt?

De tijden zijn een klein beetje aangepast om het starten en eindigen makkelijker te maken:

Woensdag

F 16.30 – 17.30 Maud, Maeike (vanaf volgende week Chantal), Marike, Jouke

E 16.30 – 17.30 Ilse, Lisa

D 18.00 – 19.00 Marjolijn, Jael

C 18.15 – 19.15 Lauren

B 19.30 – 20.30 Tobias, Bernadet

A 19.45 – 20.45 Jochem

Zaterdag

kangoeroes 10.00 – 11.00, hier mogen op aanmelding ook vriendjes en vriendinnetjes mee doen.

Vanaf 11 mei starten ook de maandagtrainingen, tijden volgen nog.

verder alle regels nog even op een rijtje:

  • De kangoeroes en F, E en D (3 t/m 11 jaar) kunnen normaal trainen, onderlinge partijtjes mogen ook gespeeld worden. De trainers houden wel 1,5 meter afstand van de kinderen.
  • De C, B en A (12 t/m 18 jaar) trainen aangepast. Zij moeten 1,5 meter afstand bewaren van andere spelers en de trainer, en mogen dus ook geen partij spelen. De oefeningen en het materiaal worden hierop aangepast.
  • Was thuis je handen voor en na de training. Spelers komen omgekleed naar het sportpark. Douchen is niet toegestaan.
  • Het is niet de bedoeling dat ouders of andere belangstellenden blijven kijken bij de training. Halen en brengen mag uiteraard, maar hierbij geldt: volg de richtlijnen van het RIVM en houdt afstand op de parkeerplaats. De kinderen kunnen worden afgezet bij het hek. De regels hiervoor komen duidelijk op de posters te staan.
  • Kangoeroes (kinderen t/m 6 jaar) vormen een uitzondering op bovenstaande regel. Zij mogen door hun ouders binnen het hek worden gebracht, waarbij het uiteraard van belang is dat ouders onderling 1,5 meter afstand houden van elkaar.
  • Het clubhuis is geopend, maar alleen voor toiletbezoek, EHBO of calamiteiten. Bij de toiletten zijn papieren handdoekjes en zeep beschikbaar.
  • Er is naast de trainers altijd een bestuurs- of TC lid aanwezig om toezicht te houden. Ook deze houden zich uiteraard aan de onderlinge afstand.
  • Materiaal (ballen en pionnen) worden na iedere training schoongemaakt

Groet en tot ziens op de training!

De TC