Update Sportlink

Inmiddels hebben al veel mensen gehoor gegeven aan onderstaande oproep. Er is echter nog een veel grotere groep die nog niets heeft gecontroleerd. Graag willen we dat iedereen zijn / haar gegevens goed nakijkt, dus vandaar opnieuw dit bericht. De lijst in de kantine is opgeschoond, iedereen die de gegevens al gecontroleerd heeft staat er niet meer op. Heb je het nog niet nagekeken? Doe dat dan alsnog, zodat ons administratiesysteem weer kloppend is!

 

De afgelopen periode is meermalen gebleken dat de gegevens die in Sportlink (ons ledenadministratieprogramma) staan niet kloppen of niet volledig zijn. (soms hebben bijvoorbeeld 2 leden uit één gezin een mailadres dat op twee letters na hetzelfde is, maar welke klopt??) Dit willen we natuurlijk niet. Daarom vragen we iedereen om vanaf vandaag zijn gegevens te controleren en eventueel aan te passen.
Hoe? In de kantine liggen 2 lijsten (2x dezelfde) waarop je kunt zien welke gegevens wij van je hebben.
Klopt alles? Dan ben je snel klaar. Zet een kruisje voor je naam, zodat we kunnen zien dat je het gecontroleerd hebt en dat is het.
Klopt er iets niet of missen er gegevens? Vul dit dan in op de formulieren die erbij liggen, dan kan het in Sportlink worden aangepast. De wijzigings-/aanvullingsformulieren mag je in het bakje van de wedstrijdformulieren doen, daar worden ze regelmatig uit gehaald.
Op deze manier hopen we aan het eind van dit seizoen een volledig kloppens programma te hebben. We rekenen op jullie medewerking!