Update van de werkgroep Sportpark Oosterhof

Wij als werkgroep vinden het belangrijk om de leden op de hoogte te houden van de ontwikkelingen omtrent het sportpark Oosterhof. Deze werkgroep bestaat uit bestuursleden van de wijk-, korfbal- en handbalvereniging. De update wordt in dezelfde week bij alle drie verenigingen gecommuniceerd.

In de afgelopen tijd zijn er diverse bijeenkomsten geweest waarbij de werkgroep bijeen is gekomen. Deze bijeenkomsten staan onder leiding van een professioneel bureau ICSadviseurs. Het doel is om nog steeds een toekomstbestendige accommodatie met buitenvelden te realiseren, waar in ieder geval de Wijkvereniging Oosterhof, korfbalvereniging Regio ’72 en handbalvereniging CVO gebruik van gaan maken.

Inmiddels hebben we een aantal mogelijkheden voor de buitenvelden en varianten op de sportaccommodatie in kaart gebracht. In het plan voor de buitenvelden is ruimte voor twee kunstgrasvelden en twee jeugdvelden, zodat er weer voldoende ruimte is om zowel te korfballen als te handballen. Verder is een ruime plek gereserveerd voor de jeu de boules banen. Ook wordt een beachveld gerealiseerd welke groot genoeg is voor meerdere velden voor diverse beachsporten.

Wat betreft de sportaccommodatie zijn we op dit moment de mogelijkheden aan het inventariseren. Dit is een lastige klus aangezien we rekening willen houden met de wensen van alle drie partijen. Momenteel wordt een aantal scenario’s van de accommodatie uitgewerkt. De leden van de drie verenigingen hebben de laatste stem in het kiezen van de definitieve variant voor de accommodatie.

Uiteindelijk willen we allemaal een mooi sportpark waar we onze activiteiten met veel plezier kunnen uitoefenen!

Met hartelijke groet,

De werkgroep Sportpark Oosterhof
Henk Stegeman en Boudewijn Huber – Wijkvereniging Oosterhof
Tim Kamphuis, Gert Leskens en Marike van Triest – Korfbalvereniging Regio ’72
Irma Hagen en Annette Jonkers – Handbalvereniging CVO