Update Vervolg korfbalcompetitie

Het KNKV heeft gisteravond bekendgemaakt wat voor gevolgen de maatregelen tegen het coronavirus hebben op de verschillende korfbalcompetities. Een overzicht van de competities die voor ons van belang zijn:

Wedstrijdkorfbal (Regio’72 S1, S2)

Alle geplande wedstrijden in de zaalcompetitie van het wedstrijdkorfbal worden afgelast. Het KNKV neemt uiterlijk 20 maart een besluit over de rangschikking en de promotie- en degradatieregeling.

Breedtekorfbal (overige teams)

Alle geplande wedstrijden in de zaalcompetitie van het breedtekorfbal worden afgelast. Het bondsbestuur heeft besloten deze competitie als niet gespeeld te beschouwen. Als club bekijken wij op basis van de huidige competitiestand of er kampioenschappen te vieren zijn. Bericht daarover volgt aan de desbetreffende teams.

Het veld op!

Alle wedstrijden die tot en met 16 april op het veld zouden worden gespeeld worden afgelast. In principe zou voor ons de veldcompetitie op 18 april weer beginnen. Het KNKV geeft echter aan op uiterlijk 6 april een besluit te nemen over het verdere verloop van de veldcompetitie We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen, de geplande oefenwedstrijden op 11 april gaan vooralsnog door.

Lees hier het artikel van het KNKV.