Update wijziging corona maatregelen

Zoals bekend zijn er met ingang van 25 september wijzigingen in de corona maatregelen. De basisregels (thuisblijven bij klachten, hygiëneregels, etc.) blijven onverminderd van belang, ook als je al gevaccineerd bent. De basisregel ‘verplicht 1,5 meter afstand houden’ verandert in een dringend advies om afstand te houden. Het blijft verstandig om elkaar de ruimte te geven.

Inmiddels is ook de uitwerking van NOC-NSF en het KNKV bekend en voor onze club betekent deze wijziging dat:

  • Er geen beperkingen meer zijn voor sporters, zowel tijdens als na het sporten.
  • Publiek zonder restricties welkom is.
  • Er geen beperking is aangaande het samen reizen naar een wedstrijd.
  • Je op ons terras geen CTB (Coronatoegangsbewijs) nodig hebt.
  • Je geen CTB nodig hebt voor het afhalen van eten of drinken in het clubhuis, blijf hierbij in het aangegeven deel van het clubhuis en gebruik de openslaande deuren aan de veldkant.
  • Je om binnen in het clubhuis iets te eten of drinken wèl een geldig CTB bij je moet hebben. De bardienst zal deze desgevraagd scannen.

Voor sommigen van jullie zal het best spannend voelen de regels wat meer los te laten. Voor anderen voelt het als een bevrijding of misschien juist wel een stap terug. Wij denken met onze invulling voor jullie allemaal een prettige en veilige sportomgeving te kunnen bieden. Laten we er samen een mooi seizoen van maken! Mocht je vragen of opmerkingen hebben, laat het weten.

Sportieve groet, bestuur Regio’72